Εξοπλισμός & Υποδομές

Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες.

Η Vatistas & Accosiates διαθέτει γραφεία στο κέντρο της Καλλιθέας στην Αττική, στην οδό Περικλέους 33.

Η εταιρεία στηρίζεται ιδιαίτερα στις νέες τεχνολογίες και για το λόγο αυτό επενδύει διαρκώς σε αυτές. Υποδομές λογιστικού γραφείου τελευταίας γενιάς έχουν ενσωματωθεί πλήρως στη λειτουργία μας. Το γραφείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο και εργονομικά ρυθμισμένο, διασφαλίζοντας την αγαστή συνεργασία των στελεχών μας σε ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον, στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για αποτελεσματική – αποδοτική εργασία, αφοσίωση και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Η υπολογιστική μας υποδομή, περιλαμβάνοντας πλήθος σύγχρονων θέσεων εργασίας, κεντρικών servers, των πλέον εξειδικευμένων λογισμικών της αγοράς, αλλά και κατάλληλων υπολογιστικών διαδικασιών, διασφαλίζει την ιχνιλασιμότητα πάσης μορφής στοιχείου, την ασφάλεια των δεδομένων, τη ταξινόμηση των αρχείων, την αδιάλειπτη εσωτερική διαχείριση και έλεγχο κάθε εργασίας, όπως και την ανά πάσα στιγμή αποτύπωση της εικόνας του κάθε πελάτη μας.

Οι υποδομές μας σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας επιτρέπουν:

  • Την άμεση ενσωμάτωση στις εργασίες μας όλων των εξελίξεων της οικονομικής επιστήμης, καθώς και των πλέον σύγχρονων εφαρμοζόμενων μεθόδων και τεχνικών της λογιστικής και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων.
  • Την άμεση πρόσβαση στη ροή πληροφορίας της διαρκώς μεταβαλλόμενης νομοθεσίας ως προς τα φορολογικά, λογιστικά και εργατικά ζητήματα.

Έτσι, επιτυγχάνεται η πλήρης κάλυψη του πελατολογίου μας απέναντι σε κάθε είδους απαιτήσεις και εξελίξεις της σύγχρονης νομοθετικής και επιχειρηματικής πραγματικότητας.

Τέλος, με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που αναπτύσσονται οι πελάτες μας διευκολύνονται περαιτέρω επιταχύνοντας τους χρόνους και ενισχύοντας την ασφάλειά τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Επικοινωνία